The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, December 3, 2012

Salam Ramah Mesra :)

Assalamualaikum :)

setelah berabad lama tak update blog inilah masanya nak celoteh pepanjang. hikhik

rasanya dekat sebulan jugak blog ni kena tinggal. tak berupdate. banyatkkkkkk benda nak cerita. cerita pasal kerja baru,pasal kawan baru, pasal pakwe baru. #EH .yang tu tipu.hikhik

5.11.2012 tarikh aku daftar diri sebagai pekerja baru di Pos Malaysia Berhad. ehem ehem. Alhamdulillah rezeki lepas interview terus dapat.syukur. oh bukan kerja dekat kaunter ye. aku kerja kat HQ dia dekat Dayabumi Complex. sesiapa nak ajak date dekat pasar seni boleh lah bagitahu, pasar seni tempat bermain je tu.huhu

kerja sebagai kerani akaun dekat bahagian kewangan. hebat betul math aku sampai kerja bahagian kewangan kan.HAHAH ok tipu.

habis pasal kerja baru. kini pasal kawan baru.

alhamdulillah masuk je dalam office semua senyum.semua ramah tak kira usia. dari pangkat boleh panggil nenek sampai pangkat aku panggil adik. so far alhamdulillah ok semuanya. comel lote kawan aku. semua dah kawen =.=' dorang kawen muda. bagus kan :) bila time rehat je pergi jumpa suami nak duit makan.HAHAH sweet sangat #JELES -.-'

tutup pulak cerita pasal kawan baru. ni nak cerita pasal facebook. Dukacita dimaklumkan aku dah tutup akaun facebook gara gara kekangan masa untuk online walaupun hakikatnya blackberry sentiasa ditangan. perasaan nak berfacebook sudah pudar.aicecehhh. so sila lah follow Twitter aku ye cik adik cik kak cik abg semua. @SuhailiOthman.

#kerja baru buat aku takde masa dengan semua orang kecuali family.aku tahu kau terasa. tapi cuba bayangkan waktu kau busy dengan hal kau dan aku diketepikan. karma kan :)

5 comments:

::dEyb:: said...

hewhew...salam cik adik yg disayangi,
itu lumrah kan..sibuk dengan kerja, baru gempak!..haha boleh la jumpe camni...hari2 akak lalu pasar seni tu :p

Elly Othman said...

eleleleee konon je selalu lalu.hikhik next time kita lunch together2 tau ;)

::dEyb:: said...

haippp... siyes akak hari2 lalu pasar seni tu, g keje naik LRT jek..ok2 su, nanti pape boleh roger :)

Berfikir Sejenak... said...

yup saya terasa ^^
tetapi pernah saya melupakan awak?
pernah awak saya tinggalkan?
terima kasih

Maryam Abdullah said...

Berapa lama tunggu untuk 2nd interview?