The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, April 16, 2012

Gathering Blogger Area.

Assalamualaikum :)

sekian lama ku menanti ~



hai makwe pakwe !! *sambil lambai lambai tangan -.-'

ni post mem'promote event bagi group Blogger Area. Alahmdulillah dengan izin Nya saya selaku wakil admin B.A ingin memaklumkan bahawa B.A akan mengadakan gathering  pada tarikh dan masa yang telah tercatat diatas. event ini bertujuan untuk merapatkan hubungan yang tak berapa nak rapat antara blogger blogger dia kuala lumpur mahupun kawasan2 yang sewaktu dengan nya.


asalkan anda blogger yang join group blogger area marilah kita together together berjimba dihari tersebut.. -___-'' ayat aku sunggu dramatik. *sila abaikan*


mungkin tiada artis artis popular sewaktu event itu dijalankan.tapi percayalah. sesuangguhnya artis yang suam suam kuku seperti aku insyaAllah ada. *sila muntah* =.='


jom lah kengkawan. kita berkenal kenalan. mesti syiokkk. lagi lagi kalau semua yang datang pakai tshirt B.A . woahhhhh. *muka teruja* ohsemmmm!

event B.A :)

klik klik klik ok ! tekan join. plissss :)

.

6 comments:

cici tembikai said...

insya Allah , hermm seronoknya kalau dapat join kan ='( boleh tambah kawan .=)

Elly Othman said...
This comment has been removed by the author.
Elly Othman said...

jom lah join . ahad ni tau :) datang ! hikhik

::dEyb:: said...

nak join...da dekat sgt dah tu ;)
tapi xleh atas sebab2 yg xleh dielakkan..weeee
nak juinnnn jugakkkk ..
nanti buat lg tau ;p

Elly Othman said...

join lah kakkkkkk ! :(

::dEyb:: said...

alaaa.....xleh la su.......;((((