The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, April 30, 2012

280412 atau 290412

Assalamualaikum :)

sekarang aku kompius nak cerita peristiwa 28 april atau 29 april.hikhik. oleh kerana ramai dah cerita pasal peristiwa Bersih 3.0 jadi aku bercerita untuk peristiwa pada tarikh 29 April.

Gathering Blogger Area. alhamdulillah walau tak berapa nak ramai. tapi aku seronok lah. main bowling, karaoke, main game yang kat pusat hiburan sekeluarga tu. seronok !

aku datang lambat sejam.pukul 12 lebih baru sampai ke Wangsa Walk. and founder B.A, iaitu abg wan , kawan dia and azrai sudah ada. so teruskan aktiviti :) oh lupa kita datang bawak buah hati, Encik Mahzuz. hihi *malu*

tak sampai sejam Encik Mahzuz dengan abg wan and kawan dia dah geng. memujuk2 aku main bowling.ecehhh. serius aku tak reti dah punya lah buat muka kesian tak nak main tapi they still pujuk. so finally aku main jugak.


tu masa awal awal main lah. nama aku should be yg dekat nama ZAI tu. seriously mana sesat nama tu pon aku tak tahu. but then Encik Mahzuz main turn tu sebab dorang tak berjaya lagi pujuk aku. then bila nama ZUZ tu baru aku main sebab dorang dah berjaya pujuk aku.hahah. konon je tak nak main. hikhik :p


so the result macam dalam gambar lah :) pengakuan disini adalah saya tak pandai main bowling.hahaha.

lepas bowling pergi karaoke sebab aku terlepas cakap nak nyanyi.haha. so then pergi . gambar takde sebab tengah fokus menyanyi. *poyo*  masa tunggu giliran nak karaoke tu pergi tempat hiburan sekeluarga tu.yang ada game game tu.



lepas tu kami pon berpisah. sebab masing masing ada hal. wuuu sedih. rasa macam sekejap sangat. T_T

then aku dengan Encik Mahzuz pergi makan :) main cop cop meja then dia pergi lah order.haha. saket pinggang kerusi kat A&W.  :p


oleh kerana pipi ni bulat.so aku tutup sekejap.hikhik. ye aku berinai dan memakai cincin emas. :)

ini dia. haaa. Encik Muhammad Mahzuz :)

he gave me a thing and that is so sweet. thank you Encik Mahzuz :)


oh aku bagi apam polka dot dekat family dia. hihi and jawapan yang diterima. alhamdulillah. sedap katanya. thanks ! 



3 comments: