The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Wednesday, November 30, 2011

Terima Kasih ^_^

Assalamualaikum :)

rasa macam dah berbulan tak bukak blog,facebook. padahal baru 4hari tak online. hari sabtu ahad isnin dan selasa. hari ni rabu baru online.hee~

oh oh entry sebenarnya nak say thanks dekat Cik Zety dengan Mish Apple . untuk pengetahuan korang header tu aku tempah dari Mish Apple ..so kalau korang nak tempah header atau doodle atau apa apa untuk blog boleh lah tanya dia.

ni hah header yang aku tempah.

ok ni plak doodle yang aku tempah dari Cik Zety ..comel au !

doodle ni masa aku tempah masa Malaysia menang SEA games. memang tengah semangat giler. hehe. thanx ye Cik Zety dan Mish Apple :)

#nama yang merapu meraban dekat facebook, dah takde nama sebenar ke ? -.-

8 comments:

Nelly The Strange said...

comelnya doodle !!

nelly tak reti buat . hahahhaa

Suhaili Othman said...

thanx nelly ! elly pon xreti. sebab tu tempah kat dorang :)

AwieKashi said...

nak jugak boleh? =)

Suhaili Othman said...

awiekashi nak ke? pegi lah tempah sendiri.hahah :p

shark said...

mcm best jer suh org wat nie..
nk try ler oder satu..
suh dia antar dpan umah leh x;p

Suhaili Othman said...

memang bertuah sangat kalau dia hantar smpai depan umah shark :D hahah

Syahirah Suhaili said...

wiee..comel betol header elly! :D
doodle pon comel gak..penyokong tegar malaysia..chaiyok! :D

Suhaili Othman said...

yeahhhh!! tq syahira ! tempah lah kat dorang. dorang dua ramah tamah :)