The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Friday, November 25, 2011

Interview yang mendebarkan. aummm ..

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah. oleh kerana semalam aku busy so today aku nak luangkan masa aku dengan blog :) hari ni nak suka suka ye.takmo duka duka.



oh berkenaan title. alhamdulillah lepas aku suruh abang aku pos laju borang permohonan belajar hari isnin lepas. semalam pukul 6 lebih lebih. petang. someone from UMCCed call untuk temuduga pengambilan pelajar next week hari selasa. serius bahagia dalam masa yang sama aku cuakkk der.. tak pernah kot temuduga untuk belajar. untuk kerja pernah lahhh.itu pon sekali  je -.-


lepas dapat call tu aku dah tak tentu arah gila.neves gila -.-*macam nak menikah je neves2 . then aku bagitahu ayah aku. ayah kata ''hah bagus lah tu, pegi lah,''


agak agak dia akan tanya apa ea untuk temuduga tu ? oh oh ni temuduga belajar separuh masa ye. orang yang belajar sambil bekerja. and course yang aku minta Management. mati kena selak balek buku MGT aku -.-


#minta dipermudahkan segalanya.amin :)

6 comments:

Cik Zety said...

Wish u gudluck :)

Suhaili Othman said...

thankx cik zety :)

akuadalahaku.. ^_^ said...

Gud Luck..^_^

aqmahoocyunkqamo said...

gud luck...buat slumber je time interview 2 nnt..jgn gabra sgt udah le..

::Wardatul Shauqah:: said...

all da besh yaa..d stiap kesulitan ad kemudahan..inshaAllah
dan..
ikhlaskan hati.dan senyum.
comell dunia bila sume senyum.hee.

Suhaili Othman said...

thanx korang :) tp interview tu tunda next week lahh. hehe :)