The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Wednesday, October 3, 2012

Kulit Baru :)

Assalamualaikum.

Dah lama sangat tak belek belek blog, tak tukar tukar kulit baru. Lagi lagi bila dashboard dah bertukar rupa. haih =.= pening kepala nak cari template semua.

tapi akhirnya dengan jayanya Blog Elly Othman dah bertukar kulit. Guna blogskin plak =) omeyyyy ngat !

Kalau blog ni ada problem nak comment atau follow please tell me yeah ! sebab nak edit apa lagi dah tak tahu dah,so kena para readers yang tolong judge blog ni macam mana. Terima kasih kalian. ohhh Credit to Eyra. I am using her blogskin. thank you.


3 comments:

::dEyb:: said...

akhirnya, dah boleh komengggg2...hehe, santek kulit baru awok, kite suke :D

Elly Othman said...

hehe kita pon sukeeee :D

::dEyb:: said...

simple but nice and gojes :)