The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, September 24, 2012

Walimatul Urus

Assalamualaikum.

ucapan setinggi tinggi terima kasih buat mereka yang sudi meluangkan masa untuk menghadirkan diri ke Majlis Perkahwinan kakak aku sabtu 22 September hari tu.

terima kasih tak terhingga terutama pada kak Deyb, kawan pertama yang datang. dia datang dengan buahh hati yang merupakan senior sekolah aku dulu. kecik je kan dunia. ohhh dia buat post pergi majlis kawen kakak aku.thank you kak deyb comelllll :) serba kuning gitu.menepati tema. HAHAH

unfortunately tengah kelam kabut so tak dapat bergambar dengan dia. so sorry kak deyb. next time kita hang out together ok. lepas tu amek gambar bebanyak and tepek gambr dlm blog ok ? =)

update sbb nak masukkan gambar. setiap gambar pasti ada cerita. hamboi hamboiii.

cukup dah kot gambar ni je ? kalau nak tgk lagi ada dekat facebook. jemput add aku ye para blogger and readers :)

tunggu aku update next entry! dashboard dah tuka baru dah tak syiok. pening kepala. hahah

3 comments:

::dEyb:: said...

haaaaaaa.... akk tak tau pun korang nak tema kuning aritu..ekeke samelah pulak ;p ok2, pasni kite hang out, amek gambo bebanyak ok! ;))
thank you su!

Elly Othman said...

hihi nanti kita kuar sesama pon kena pakai tema sama tau.hahah thankn you jugak kak deyb ! :)

::dEyb:: said...

mestila kena sama!..haha ;)