The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Friday, September 14, 2012

Uhibbuki Fillah.

Assalamualaikum,

pagi pagi dah sedih. i really miss them.

Linie,Lekha and Faie.
Mayra,

gila rindu korang. sangat rindu. bila rindu je,blog lekha mesti jadi mangsa =) tengok ulang kali video birthday  untuk aku. tahun lepas punya. suara korang,haihhh. mengada ! rindu sangat =(
 i miss all of you sayang sayang ku =)

weii kat sini dah berhantu,jangan pergi sini lagi tau ! hehe.

next week akak aku tunang.nampak gaya macam korang tak dapat datang je. sebab korang dah nak final exam. sedih gila aku.hopefully mayra dapat datang. wakilkan korang. hehe =)

korang dah last sem kan. good luck ! i love you korang !

oh siapa nak tengok video tu pergi lah blog Lekha

3 comments:

::dEyb:: said...

sahabat sejati tak pernah luput dari ingatan, salam ukhuwah =)

♡žuℓäiķнä Ãïƒαн♡ said...

missing our moments together sayang :')

Elly Othman said...

yeahh. :')