The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Friday, June 29, 2012

Aquapix Camera

Assalamualaikum :)

setelah sekian lama berharap nak toy camera .akhirnya semalam tercapai hajat dihati. fuyyohh syiok weiii ! =D

hohoho ni lah dia aquapix camera, toy camera. actually aku pon tak paham lagi nak guna macam mana. tapi benda ni serius tgk mcm mainan. *dah nama pon toy camera -.- tapi boleh guna ok.

ada orang kata lomo camera. tapi setengah orang kata macam macam. jadi yang penting dia aquapix camera. dalam air pon dia boleh amek gambar. sebab dia waterproof.

niat dihati nak beli dekat kedai mana mana.tetiba kak Wani ,(kawan ayah punya anak) dia kata dia ada. fuhlamak lagi lah aku macam. woahhhh. tetibe dia kata dia bagi je. =O terkejut beruk lerrr. aku pon terima dengan hati terbuka. hahah

 memang tersengih sengih aku dapat semalam. gila hebakkkkk. tapi kan. tak beli film dia lagi. oh oh dia bukan camera digital ye. dia camera guna film .ala orang dulu dulu pakai.hahaha. mula mula aku nak beli camera polaroid. tapi memandangkan harga untuk photo paper dia mahal. so i decided untuk beli ambil this one. mana tahu nanti ada rezeki lebih aku beli polaroid pulak kan :) aku rasa kumpul camera dah macamhobi aku. boleh tak ? -.-'

ni lah camera polaroid
cantik kan ? memang comelll sangat. =)

4 comments:

anas saifuddin said...

use it wisely . jgn shoot dalam indoor . mmg hampeh tak jadi nanti.rugi je. shoot outdoor time matahari tgh terpacak.

: ) selamat mencuba.

Elly Othman said...

woahhhhhhhhh.thanks ! nanti kalau kita tak paham kita tanya encik anas ye :D

luz_hafe said...

kita nak beli poloroid jugak...aquapix ni cana function dia?

Elly Othman said...

aquapix ni sama je function mcm kamera film lain,.cuma yg ni special dia sbb leh msok dalam air. :)