The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, March 26, 2012

Tudung labuh VS tudung tak berapa nak labuh.haha

Assalamualaikum :)

entry ni hasil titik peluh aku online fb tadi, kita kongsikan benda baik ye anak anak. mari berusrah bersama Elly Othman. hikhik *comel je rasa*

jangan gaduh jangan marah marah jangan emosional dalam entry ni.

post tersebut adalah dari sahabat handai aku. hai syafiq ! :p

jom berusrah. pendapat korang apa dia ? sini aku nak kongsikan macam macam pendapat orang.

kalau kalian perasan ada sorang yang menunjukkan diri dia betul2 menyalahkan lelaki..

buat adik tersebut, andai adik pernah terluka disebabkan seorang lelaki.jangan lah adik menyalahkan kaum adam untuk selamanya. muhasabah diri.mesti ada baik buruk setiap yang berlaku.


aku bukan nak tunjuk aku alim atau apa apa. tapi ada satu comment tu buat aku rasa aku dipandang rendah hanya kerana aku tak pakai tudung labuh.and sebab aku tak berpurdah.


#jangan nilai orang dari luaran.sebab luaran tu mampu menutup mata hati kita. semoga Allah lindungi kita dari perkara2 yang buat kita makin jauh dengan Dia. amin. :)

3 comments:

::dEyb:: said...

setuju dengan elly ;)

Elly Othman said...

dia nak berdakwah. tapi cara dia macam tak berapa nak betul. sbb dia emo semacam.kahkah

::dEyb:: said...

hehehe...susah kalau org emo ni...feeling terbabas sangat..hiiii