The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Friday, March 2, 2012

Blog beribu widget menyusahkan -.-

Assalamualaikum :)


post ni khas buat blogger yang gila beribu riban tepek widget dekat blog :)


wahai blogger tersayang.
apa perasaan kau bila kau bukak blog yang mengambil masa lebih dari 1minit untuk setel loading bagai ? tension tak ? macam tulah aku rasa. setakat lambat boleh terima lagi. ni sampai koma terus blog aku gara gara berat gila nak mati blog kau .please take note .


wahai blogger hensem/cantik
suka ke pergi blog yang sarat widget tik tok tik tok lah, welcome followers lah, jom follow saya lah,jam lah apa lah ini lah. pening otak aku sarat. sampai nak baca entry kau pon payah. inikan nak tekan follow. bila nak tekan follow tetibe no id blog kau tak letak. sarat widget je lebih tapi no id blog pon kau tak tahu. please jgn ganggu readers nak baca entry dgn pokok salji ke hape ke yg tertepek tepi tepi tu.saket mata weii -.-'


wahai blogger osem/gojes.
terlalu banyak dan berlambak dah blog yang menyediakan tutorial tutorial, tips tips, dan macam macam lagi untuk kau kemas kan blog, cantikkan blog. ada pernah jumpa blog bg tips semakkan blog ke ? dah tu mana kau belajar ?


wahai blogger yang ...... *takde idea apa dah*
kalau jumpa orang tulisan buruk kau suka tak ? kau nak baca tak ? so letak lah diri kau sebagai reader. tulisan tolong lah bagi jelas. nak bersambung sambung bagai pon biarlah bagi besaq sikit. ni dak. haluih haluih aku tengok sampai berpinar bijik mata.bagi lah kemas sikit. orang nak baca pon ada mood kalau cun je tulisan yang kau pilih. sejuk je perut.*tetibe* -.-'


akhir kata, perbanyakkan blogwalking. ambil pengajaran dari satu satu blog. mesti ada blog yang kau suka and ada blog yang kau tak suka kan ? so pikir lah sendiri.tapi tolong lah kalau dah tinggalkan jejak kat chatbox aku tu pastikan blog korang jgn byk widget yang sampai nyusahkan aku tok buka apatah lagi baca. btw thanx sudi singgah blog aku yang seriously sudah ada sawang sawang kat tepi tepi.kahkah. till then. take care :)



.

7 comments:

Cik Zety said...

kiteee pun xsukeee jugak~ huhuuu

★ aIsyaH ★ said...

xske bw kat bl0g y byk widget..:)

Suhaili Othman said...

hikhik :D agk menyusahkan ble nak baca.mood pon hilang kan :)

zizie said...

satu lgi blog yang combination kalernye boleh tmbh power spek... huhu... sakit mata...

Mizs Lucy said...

Lucy terus pangkah je kalau termasuk dlm blog centu...

Nini D.. said...

diaorg memang giler widget gamaknya

Suhaili Othman said...

haha macam macam lah korang. :D