The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Wednesday, March 21, 2012

Big Brother !

Assalamualaikum :)

guess what ! yesterday was a best day ever in my life, i think one of the best day in my life.Shazwan bought me Blackberry ! he gave as my birthday present. oh seriously i love you abang :)

lupa nak bagitahu. shazwan is my brother ok . tak hensem tak baik. but dia cool ! memang bertuah jadi adik dia.yeah of course lah kan. before this memang berharap nak ada dslr. then after a few month. jeng jeng jeng !! dia beli .

Canon 1100D

 then aku gila blackberry pula. memang berkenan habis lah. simpan duit je nak beli senyap senyap.last last bagitahu abg sebab aku sedar diri yang aku tak mampu nak beli .hahah . berharap jugak lah dia akan belikan . memang adik yang baik lagi jujur aku ni.


and now dia as abang yang menjaga kebajikan adik dia yang comel lagi baik ni, dia beli untuk hadiah birthday. gila terharu !

Blackberry Curve 8520
memang beruntung habis aku dapat abang yang pemurah :) thanks abang. iloveyou lah !dslr dah dapat.Blackberry pon dah dapat.sekarang nak kereta pula ! oh oh tak. abg ! nak kawen boleh ? hikhik *memaen je :*


now please idea datang cepat cepat. tak tahu nak bagi apa untuk birthday dia this June :)

5 comments:

::dEyb:: said...

yea yeahhh.... dapat blackberon weyh! sodap nih godek2..hehe

Elly Othman said...

sodap mmg sodap tapi payah bebeno.hikhik

suzie rahman said...

salam elly..wah untung lh kn kn

Elly Othman said...

wsalam suzie .hihi untung lah jugak. :)

Farahin Ahmad said...

wahhhh...kite geng blackberry :) heee