The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Wednesday, December 7, 2011

Blogger euwww euww kan KPOP !

Assalamualaikum:)

sekarang entry aku memang semua nak kena ada kaitan dengan Facebook .. makin menjadi jadi facebook sekarang.tak tahu nak habaq lagu mana dah. aihhhh.


oh oh sekarang pasal peminat KPOP mengamuk bila ada haters yang meng'euwww euww' kan gambar artis KPOP kegemaran ramai.maybe ada yang tahu and maybe ada yang langsung tak tahu. aku bukan peminat GILA kpop. aku juga bukan BENCI kpop. aku tengah tengah.hee~

amboiiii.ramai nau kuar ayat caci maki saki baki dan lagi lagi. pergi lah tengok budakgigirabbit.blogspot.com ..

siap ada guna ISLAM time nak tegur. tapi sedihnya sebelum dia bagi teguran tu. dia carut carut lepas tu dia tepekkan hadis hadis semua. hai lah manusia.betapa pendek nya akal kau.

korang rasa apa bila someone cakap macam ni : *sebagai cth ok.

si mak enon : perghhh si*7, bab! ,bod*h , ishh

Allah SWT telah memuliakan manusia dengan menciptakan mereka sebagai ciptaan yang terbaik,dengan sebaik-baik bentuk dan paras rupa yang berbeza dengan makhluk-makhluk ciptaan Nya yang lain.

Firman Allah SWT :

Dan sesungguhnya kami telah memuliakan anak-anak Adam dan kami telah beri mereka menggunakan berbagai-bagai kenderaan di darat dan di laut dan kami telah berikan rezeki kepada mereka dari benda-benda yang baik serta kami lebihkan mereka dengan selebih-lebihnya di atas banyak makhluk-makhluk yang telah kami ciptakan. ( Surah al-Isra:70 )

ok korang rasa apa ? dah carut carut bagai.then bagi firman Allah. lepas tu dia akhiri dengan carutan jugak.so u guys pikir mcm mne ?

mungkin salah orang tu sebab ngutuk tak tentu pasal. tapi korang ni peminat kpop.bawak lah bersabar. sedih tengok bila disebabkan KPOP korang sesama maki hamun. and paling sedih perempuan kot. mana tatasusila korang ? mana budi bahasa korang? mana budi bicara dan bla bla bla korang ?

#hai makcik blogger. semua atas muka bumi ni ciptaan Allah. buruk huduh. semua ciptaanNya. jadi mesti bersyukur lah.dan jangan lah menghina :)

3 comments:

monmon™ said...

haha. sadis gila org mcmtu. hadeii

Suhaili Othman said...

sangat sadis kot. hehe btw lelaki tu comel what :)

BCJ said...

hahaha..dia prasan cantik budak gigi rabbit tu..
kn dh ramai haters..
saya bukan peminat tegar k-pop ye..ahemm..peace yow!hehe :)