The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Friday, November 11, 2011

Vote LIKE LIKE LIKE :)

Assalamualaikum :)

dah lama wa usha fenomena LIKE LIKE LIKE gambar atau pape je bila peserta masuk contest. hehe semoga berjaya bagi yang masuk contest tu.

pendapat korang bila contest yang memilih pemenang berdasarkan LIKE terbanyak ?

selesa tak bila event mengarut suruh LIKE LIKE LIKE ni ada dekat notification korang ?

paling penting kenal ke orang yang suruh kau LIKE LIKE LIKE tu ?

terpulang pada individu tu lah suka ke tak suka ke menyampah ke hape ke. aku ikot mood. kalau gaya kau minta LIKE LIKE LIKE tu melampau sangat aku rasa nak hentak je.

macam macam gaya orang suruh like kan. macam macam dialog dah ada.


 tu dialog orang minta like -.-

FB aku ada lagi event event minta penampar LIKE LIKE LIKE

 hee~ ada sesiapa punya event tak dekat sini ? maaf sebagai contoh je :)

nak minta LIKE LIKE LIKE boleh je. tapi biar ada cara. cara minta tolong. jangan cara minta maki hamun orang. minta baik baik.

and and orang yang di invited jangan lah dok marah marah. cuba lah cakap elok elok kalau tak nak like. kesian peserta tu. bawak bawak bersabar sikit.jangan dok baran sangat.

motif entry ? kan lebih adil dan saksama kalau diadili oleh hakim hakim . LIKE LIKE LIKE ni selalu nya mesty dimenangi oleh mereka mereka yang ada nama.ada tempat dihati ramai orang. 

sekadar pendapat. nak jugak tahu pendapat korang pasal contest yang gunakan LIKE LIKE LIKE nie :)

2 comments:

Cik Zety said...

benci ah. boleh tak ckp cmni? ahahaha

Suhaili Othman said...

haha jujur sangat lah cik Zety ni :D hahaha