The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Thursday, November 17, 2011

Terima Kasih abg founder ^_^

Assalamualaikum :)

Tonyoh sini kejap ..dah jumpa yang berkenan bagitahu ye :)

ok semalam merupakan birthday abg founder. siapa abg founder ni -.- ok fine ! dia merupakan founder kepada Group yang mempunyai 2389 orang member. nak tahu group apa ? ok ini group blogger paling ramah pernah aku join :)

Blogger Area (Ini tempat kita semua yang punya

tulah nama group ni . jemput join kawan kawan :). ok aku teruskan. nama dia Redzuan Saib *mati aku kalau salah :p after wish Happy Birthday kat dia , dia pon dengan senang hati bagi coupon Pizza Hut kat sesiapa yang wish dekat dia :) terima kasih abg wan ! :)

ni lah gambar coupon tu. oh oh ni dah tamat tempoh dah pon :p

maaf ye tamat tempoh semalam pukul 11malam :D

balek je rumah aku bagitahu family aku. so malam tu pukul 9 malam abang aku dengan senang hati pergi lah beli :) and kitaorang dapat makan tu pukul 11 malam -.-

jeng jeng jeng :D ok abang aku dah tersilap. dua pizza sama -.- so dapat dua jenis jelah :( tak kisah janji dapat makan.alhamdulillah .

oh oh ni entry nak wish birthday lagi lah sebenarnya :D

to Abang Wan atau pon lebih dikenali sebagai Dr. Lurve :)  selamat hari lahir yang ke berapa pon su tak tahu.sebab masing masing dok sembunyikan umur sebenar :p pape pon semoga dimurahkan rezeki, dipanjang kan umur dan diberkati segala urusan yang Abang Wan buat ok :) oh tidak lupa semoga dipertemukan jodoh yang mampu membawa kebahagian hidup didunia dan juga diakhirat. insyaAllah .amin..

semoga berjaya dalam setiap bidang yang Abang Wan ceburi ok :) dan dan dan ! semoga kita bersama sama mengembang kan lagi Group Blogger Area :) Jemput join bersama sama ye ! :)






#ada sesiapa nak join HB ni ? click SINI ye :) ada step step dia. ce lah tengok ^_^ tekan banner tu pon boleh :)

3 comments:

Cik Zety said...

wahh, nak jugak :P

Suhaili Othman said...

meh meh. ada lagi ni. hahah

zera eira said...

teringin jugak ni! :)