The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Wednesday, October 19, 2011

Blogger ni PENIPU..mencinya !! -.-

eiii titew tak shuke tau titew ckp mcm ni. mcm budak terencat otk je tau -.-

#abaikan si gila =..=

awak napa nak tipu tipu ni ? kita tak suka tau awak. hari ni kita bahasakan diri kita tau.awak awak jangan terkejut tau. kita nak ngadu ni. ni sume pasal blogger penipu lahhh :(

pffttt siapa blogger penipu yang menipu yang kita tertipu ni ? *ok tak faham diam je -.- kita selalu kena tipu tau awak. saya tahulah saya ni blogger yang baru meningkat naik. tapi takdelah naik sangat.*aku merapu* tapi jangan lah tipu kita :(

awak awak! tahu lah awak ramai follower. sebab tu kot awak ni tipu kita.sampai hati awak tau.awak bagi harapan setinggi gunung everest dekat kita tau.


excited kita baca dekat shoutbox awak follow kita. tapi kan.sampai hati awak. kita cek balek dekat follower kita.awak takde pon. takde pon nama awak.takde pon gambar awak. amboi.pandai nya awak tipu kita. nasib baik kita tak bebal macam awak.

kita tengok blog awak tau. kita usha je blog awak. awak ramai follower. ramai sangat! *lebih dari 100 kira ramai ok :p tapi kannn. tu mesti mangsa mangsa awak kan ? konon konon u follow me i follow you back.. auww suwiitttt nya!gedik nya kita -.- mesti awak konon konon tulis kat shoutbox dorang kata 'DONE FOLLOW ,HIT ME BACK' kan ? padahal tak follow pon. kesiannya mangsa mangsa awak.

awak awak .tak rasa macam diri tu tak berguna langsung ke bila buat macam tu ? kalau kita,kita rasa diri ni macam tak berguna tau.yelah sebab kerja menipu orang je-.- sorry lah awak bahasa kita kasar.sebab tu kita tak guna 'kau aku' kalau tidak habis awak awak kena bebel lagi teruk :p

awak awak! memang ni benda kecil je. terpulang lah awak nak follow ke tak. kita pon tak kesah. sebab kita tak kejar follower.follower je yang kejar saya*euwww gedik! -.-  tapi kan awak. awak dah dapat dah dosa dosa sebab menipu orang tau.hee~ ni lah langkah awal sebelum melangkah ke langkah seterusnya untuk menipu..baik awak benti menipu.tak baik tau. hee~ kita ni sesama manusia.kena saling nasihat menasihati. tegur menegur.kalau tidak apa guna kita hidup kat dunia ni kan ?


terima kasih awak sebab baca. janji jangan tipu tipu lagi ye.kita sayang awak.! muahmuah lahh =..=

3 comments:

MamaKaisah said...

hi dik.....sbr ek...biasa la tu, manusia mcm2 ragam...

tqp honestly, cute la blog ni...hihihi

salam perkenalan dr mama...

Suhaili Othman said...

@mamaKaisah

hehe memang sabar je pon.. xkesah pon sebenarnya.cuma ksian lah. kenapa lah dia excited benar nak cari follower :)

akuadalahaku.. ^_^ said...

btl2.. selalu kna mcm tu gak..
tu yg dikatakan cari publisiti murahan..
(oh yeah~ gaya kyra) hahaha