The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Thursday, July 21, 2011

Aku dah tak hambek kesah !

eh budak,
ni hah aku nak cakap.
kau tak payah lah nak show off laki tu pakwe kau.
laki tu sendiri tak ngaku kau makwe dia.
sama macam dia pernah buat kat aku dulu.
dulu kau berebut dengan aku kan ? 
sekarang kenapa kau tak kawen je dengan dia ? 
gedik !
tu je yang mampu aku ucap kat kau tau tak !

eh budak,
sini aku nak bagitahu kat kau.
sumpah sikit pon aku xhamak kat laki tu.
sebab aku dah masak perangai dia.
kau lah kot mangsa dia seterusnya.
depan depan perghhhh ayat punya masyukkk.
belakang belakang.perghhh longkang pon wangi aku rasa.
kau simpan lah dia buat pekasam,
sikit pon aku tak hamak.

eh budak,
buang masa kau gilerr lah bila kau nak mention mention name dia dalam status .
semata mata kau nak tunjuk kat aku yang kau tengah bahagia.
meh aku bagitahu kau.
LAKI TU SENDIRI MENGAKU DIA TAK SUKA KAU DARI DULU LAGI.
dia tu peramah,
kau sendiri tahu.
tapi kalau kau still nak stick dengan dia lagi.go on..
aku nak tengok sampai bila kau boleh bertahan dengan pembohongan kau,

eh budak,
kau sendiri pernah kena bahasa dengan aku.
kau tak serik ke ? 
serius weii tak hamak kat dia.
tak de function kau bgtahu aku kau sayang dia.
nak buat aku cemburu ?
perghhh wei nak habaq sikit,
hujung kuku bayi tu pon aku xde jeles.
pleaseee lah.

eh budak,
nampak aku tengah in relationship tak ?
tak nampak ? 
ouh takpe aku paham.
kau kan 'BUKAN STALKER'
aku je stalker terhebat kan ^^
ni kasi tahu.
aku dah ber in relationship dah.
tak payah susah susah risau laki tu aku kebas.
sikit pon aku tak nak.
hahahah.

eh budak,
last warning dear.
once again kau buat aku hangen dengan kau sebab cara kau yang sangat bajet HOT tu.
aku memang no hal kalau nak repeat kejadian dulu. 
sebab aku bukan loser macam kau.
sikit sikit ngadu.
aku tampa sat g.

lastly eh budak,
kau nak dia?
kau hambekkk.
AKU SIKIT PON TAK HAMBEK KESAH !
aku kesah bila kau kena tipu je.
hee~


*psssttt..tak payah kau nak post post islamic konon
 orang tahu perangai kau macam mana. fullstop.

2 comments:

nana said...

terbaik !!! :)

Suhaili Othman said...

@nana hahaha.terbaik lah sangat. :P