The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Wednesday, May 30, 2012

Mengadu dekat Hot FM .

Assalamualaikum :)

ada sesiapa dengar radio ke ?tengok page hot fm ke ?

dan aku terpikat dan terpesona dengan satu comment ni.

nak tahu tu siapa ? tu abg aku. dengan ini aku mengesahkan cerita dia. hahaha. lawak kot. dalam adik beradik dia lah yang tak berapa nak putih. tu yang jadi kes macam tu. dia sendiri pon dah ngaku kan :p hikhik

korang pulak macam mana ?

7 comments:

Shazney Shamsuddin said...

kihkihkih

::dEyb:: said...

hahaha ;p

Elly Othman said...

hehehehe :D

Elly Othman said...

haha dia malu bila su post kat sini :p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhhh bole plk maen2 cm tu ek????

tapi lawak laaa topik tu..

Elly Othman said...

haha dorg suka men pelik2. haha umo dorg skang dah 25 dan 24. but still perangai mcm bdk2 :D bahagia dunia ada akk and abg mcm dorg.haha

::dEyb:: said...

hahaha....sekali skale je malu ;p