The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, March 19, 2012

Happy Birthday !

Assalamualaikum.

selepas 3 hari tak online sebab demam sekarang alhamdulillah beransur sihat. rasa nya macam nilah pertama kali aku sambut birthday demam. hikhik. yeahh. now umur aku dah 20 tahun. ops 20 tahun 3hari. hikhik


datang office tadi online facebook and dapat wish dari member member. terima kasih bagi yang merajin kan tangan untuk aku.sorry sebab makan masa yang lama nak balas post post korang. apa apa pon sangat sangat terima kasih walaupun kali ni birthday aku langsung tidak disambut.haha. ok aku sedih sikit -.-'


dengan bonus menggunakan celcom lebih dari setahun aku dapat lah bonus hari jadi selama 7 hari . even dalam 15 pax penuh number. tapi sorang je aku kol. bertuah betul kan --'


#terima kasih yang doakan aku dunia dan akhirat. thanks kawan <3


.

3 comments:

::dEyb:: said...

Hepi belated birthday,adik! may Allah bless you

Elly Othman said...

hikhik. tq kak adibah :D

::dEyb:: said...

heee...OMG, nmpak mcm kite dah tua...oh nooo ;p