The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Thursday, November 10, 2011

Selamat Datang blog Pinky -.-

Assalamualaikum :)

hai korang. ada perbezaan tak blog aku ? haha. ok. PINKY.  puihhhh :p haha untung la siapa minat pink kan..

tbe tibe hangen nak tukar blog warna pink. auww suwittt nya. haha ok dah pandai pandai tengok tutorial orang better credit to them cepat cepat.kalau tidak kena kill kill kill *gaya kejam* ok first yang nampak. adalah header kan ?

header aku ambil dari blog yang tulus ikhlas memFREEBIESkan  header buatan dia.nak tahu siapa? credit to JAJA

untuk tutorial buat transprent header untuk simple template dan segala nya tentang simple template akurujuk dekat tutorial Cik Tyrah 

untuk tutorial shadow shadow ,snow snow, aku rujuk blog awesome ni pulak Amirul 

dan last sekali untuk tutorial letak icon kecik comel dekat title post aku rujuk Lyssa Secret

 terima kasih banyak banyak sebab diaorang dah sediakan tutorial yang sangat berguna untuk blog blogger yang gatal tangan macam aku yang suka edit edit blog . haha. terima kasih! and seriously aku tabik spring dekat dorang. sebab blog dorang sangat awesome!! hebakkkk :)

thank you supporters. muahmuah! *gedik*

2 comments:

Cik Zety said...

belog makin comel. hehe :)

Suhaili Othman said...

@Cik Zety punya belog makin awesome ^.^ hee~ tq :)