The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, September 19, 2011

Gadget untuk lukis doodle ..

..:Assalamualaikum:..

ni taip entry lelaju. sebab tiba tiba ada dapat satu gadjet best. benda ni dah lama. tapi baru aku jumpa balik code dia. korang nak ? nah hambekkk. :)



ni hah kode nya. copy paste lah korang. aku bagi ni hah. hahaha

<object data="http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0//3768/3768733_paint_www.swf" height="340" type="application/x-shockwave-flash" width="480"> </object>

aku tak reti nak buat kotak kotak tu hah. jadi aku letak macam tu je hah. pandai2 lah korang ye. kalau tak reti bagitahu aku. kita share ilmu :)

*aku gune minima template thats y gadget tu gambar tak penuh.hahaha. apa2 tanya jelah senang. sat lg aku bebel sorang sorang plak.

2 comments:

mira maisara said...

macam best jer??huhu..thnks thnkss :D

Suhaili Othman said...

memang best pon :p men2 je keje :D