The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Monday, August 22, 2011

anda kenal Don Daniyal Don Biyajid ?

..:Assalamualaikum:..

siapa kenal dia ? siapa kenal maknanya korang tengok tv Al Hijrah. hehe. rancangan ustaz Don  'Ihya Ramadhan'. sangat sempoi.

first time aku tengok dia bagi ceramah. sangat cool orangnya, gaya dia ala ala macam mat luthfi. sape peminat mat luthfi ley lah tengok rancangan ustaz ni jugak.

ouhhh. ustaz ni already taken. dia sudah bertunang.. cantik tunang dia. korang kalau nak tengok fb dia .ni hah fb Daniyal Biyajid . page dia pon ada jugak.pandai pandai lah korang tengok nanti.

ustaz Don ni isi isi ceramah yang dibagi mudah difahami dan sangat menggalakkan kita supaya sentiasa berfikiran positif. soalan yang diberi pada dia pon alhamdulillah dia dapat menjawab menepati soalan yang dituju, plus suka tengok cara dia menyampaikan dakwah. sangat senang menontonnya.


5 comments:

kingFIQA said...

suwitnyaaa blog niy :) polka dot !
comel sangat ! visit my blog also k :D
http://bluishisblue.blogspot.com/

Suhaili Othman said...

hehehe . time kasihh ! nanti su singgah ye :)

Queen F said...

jarang tengok >.< pukul berapa ye slot dia? hehe

Suhaili Othman said...

alahhh khusyuk tgk tv xperasan pukul berapa. hahaha

saveqmm said...

nice blog..cute..
tak nonton la..teda tv..hihi..

saya follow sini ya...jemput ke blog saya..
saveq.blogspot.com