The Owner

I am a daughter, a sister, a niece, a cousin, a friend. I am a partner, a worker, a young girl and a grown woman. I am scared and confident, terrified and excited. I am caring and loving. I am shy and friendly. I am hardworking and determined, but a little scared on the inside. I pray to Allah and cry my tears. I smile on the outside, while im dying on the inside. one more thing I do believe in what they say a 'TRUE LOVE'. -Elly-

Followers

Thursday, May 12, 2011

Part time study di UM

Assalamualaikum and a very good morning to readers. according to this title, i would like to tell you guys especially for you guys lepasan SPM yg sdg bekerja. maybe ada yang ada nak belajar but duit takde or whatever lah kan. tapi ada niat nak belajar lagi and nak jimatkan masa. you guys bole apply ni hah.

aku nak share dengan korang. tu yg tibe tibe dok update. boring sangat dah ni. so korang bagi yang berminat untuk apply ni hah korang bole tekan SINI . korang baca betul betul. kalau minat  apply. intake dia this jun. mari lah together dengan aku further study. TAPI kan ! part time study ni ada syarat syarat dia. jadi pandai pandai lah korang baca ok.


tata korang. :) 

9 comments:

Anonymous said...

utk degree punya course xde ke?yg saya tgk sume diploma je.if tau ape2 info pls share tq

Suhaili Othman said...

degree nye tak sure lah ada ke tak dkt UM.. tp dkt open universiti ada untuk degree.. degree nak amek course ape ?? ^_^

Anonymous said...

Intake for 2013 bila ek??pls xplain??tq..

kaiyathri said...

morning....boleh tunjuk ajar dak......utk degree mechatronic program ambilan 2013.......kalau part time lagi bagus.....

Elly Othman said...

awk search google UMCced .try tgk situ :)

Elly Othman said...

mechatronic ?? hihi nnti sye try tgkkn ye :)

Anonymous said...

assalammualaikum,

cik elly, sy nak tye kalo nk wat part time study diploma tu boleh lg ker? gane nak apply eh?fiza

Elly Othman said...

fiza. cuba awak try search dekat google UMCced. tu untuk pengajian separuh masa Universiti Malaya. nanti saya cuba tgk balik ok. next time tngglkan lah email yunk. boleh saya email awk pape :)

Anonymous said...

elly...hhehehe.... ni email sy.. fiezaddy@gmail.com

awk nk tye lg kalo part time ni kan layak x apply ptptn?ape2 hal email k... maceh byk2 tau elly.. :)